Privacy-modus
Voortaan kun je instellen dat je scherm automatisch vervaagt na een bepaalde tijd van inactiviteit, tot je de muis weer beweegt. Deze functie is ontworpen om persoonlijke gegevens te beschermen in situaties waarin gasten onbedoeld een blik op het scherm kunnen werpen. Het is een praktische manier om de privacy én veiligheid van je werk te waarborgen. Met de privacy-modus kun je gevoelige informatie zorgeloos beheren — voor een vlottere én veiligere werkervaring, zowel voor jou als je gasten.